Prin pagina lucrarii poti cumpara direct de la artist sau poti negocia.

Contactul este direct, fara intermediari si comisioane.

Despre noi

Expozitie de Arta

Logo bun

Arta este pretutindeni, e creatia lui Dumnezeu. Arta nu e fotografie. Ea traieste. Artistul, cu fiecare opera pe care o da mai departe, isi da ceva din el. El este, daca vreti, ca o floare de trandafir. Si de aceea, incet-incet, dupa ce si-a daruit si ultima petala, se stinge. Dar el e fericit. Ramane creatia sa.Pentru ca arta e nemuritoare…

expozitiearta.ro se adreseaza artistilor romani si iubitorilor de arta de pretutindeni.

expozitiearta.ro ofera o platforma pentru promovarea creatiilor artistice.

Aici puteti gasi lucrari de arta unicat pe care le puteti achizitiona direct de la artistii care le-au creat.

Prin galeriile sale, acest site doreste sa contribuie la crearea unei legaturi intre artist si cei care apreciaza arta.

expozitiearta.ro este una dintre tinerele galerii fondata din dorinta de a reprezenta si sustine atat tinerii artisti cat si pe cei care nu se afla in mainstream.

expozitiearta.ro doreste a fi mijlocul prin care artistii se pot conecta cu publicul lor si astfel le promoveaza lucrarile de arta in galeria online si la expozitii.

expozitiearta.ro doreste sa adune persoane diverse, din diferite domenii, cum ar fi artisti, colectionari, iubitori de arta, critici de arta, arhitecti, fotografi, designeri sau scenografi. Tocmai din acest motiv, expozitiearta.ro devine locul unde artistii colaboreaza unii cu ceilalti pentru a crea un cadru placut, in care publicul poate admira o opera de arta intr-o atmosfera culturala.

Galeria noastra virtuala nu este numai o prezentare a portofoliilor artistilor, ci si un spatiu interactiv intre artisti.

Asteptam artisti care vor sa se alature grupului nostru prin expunerea portofoliului lor, participarea la evenimente si propunerea de proiecte personale.

back to top