Bucharest Art Week – 26 sept – 4 oct 2014

Cel mai efervescent oras din Romania pe plan artistic, Bucurestiul si-a castigat in ultimii ani un loc bine meritat intre orasele active din punct de vedere cultural in spatiul central si est european. Deschiderea unor noi galerii de arta si organizarea de centre culturale si spatii alternative de catre artistii independenti duc la o emulatie… Read more »

Connected. Despre viitor, orașe și oameni

O expoziţie cu vernisare simultană în 4 orașe europene: București (România), Amsterdam (Olanda), Bergen (Norvegia) și Stockholm (Suedia). 1 octombrie, ora 19. Auzim din ce în ce mai multe despre orașul inteligent: maşini împărțite cu alții, transport public performant, reţele energetice alternative monitorizate permanent pentru a face economii, clădiri verzi, străzi conectate la internet şi… Read more »

Expozitie permanenta – Victoria Dutu

Va invit sa vizitati Galeria de arta -Victoria Dutu Picturile pot fi vizionate zilnic la sediul firmei “Unioncont”,  Strada Alexandru Moruzzi Voievod, Nr. 4 A, Et. 4, Ap.16, Bucuresti, Sector 3, Romania, paralel cu str. Nerva Traian, in apropiere de Tribunalul  Bucuresti, sau  Casa “Loto”, Telefon:  031 438.24.85, de luni pana vineri, intre orele: 9-17,30. Un catalog gasiti AICI