Prin pagina lucrarii poti cumpara direct de la artist sau poti negocia.

Contactul este direct, fara intermediari si comisioane.

Biografia artistului Bissinger Elena

Cuvinte artist Nu a fost completat.
Data Nasterii Nu a fost completat.
Teme Preferate flori, abstract
Culori Preferate toate culorile

Elena Bissinger pictor, Beius, Bihor, România, primul într-o familie cu cinci fete.Tata zugrav de meserie, mi-a descoperit talentele artistice de mica el a fost primul meu mentor în artele plastice.

Pictez inca din scoala gimnaziala, dar am desavarsit talentul artistic în diverse școli de artă, absolvind scoala populara de arta Francisc Hubik Oradea si licentiata la Facultatea de Arte Vizuale, Oradea la departamentul de pictura.

În 1997 am pregătit prima expoziție de artă dupa care a urmat multe altele atât in tara, cât și în străinătate,menzionez în mod special la Illingen Germaia , Dien Hilfs Haushalts 2005.

Cele mai relevante evenimente in cariera de pictor m-au infuentat si mi-au dat un spor de energie,verticalitate si tarie de caracter.Am acordat interviu la “Ziarul de la 5″, Tablouri-de-vis.ro și Comunitateadearta.com.Participarea la taberele internaționale de arta mi-a adus in câștig distincția  “Pensula de Aur”2010 in tabăra din Bosnia Hertegovina organizat de LIKUM-BRKO. Am participat la diferite expozitii în Las Vegas organizat de World Art Foundation 2010  participand cu lucrarea” de verde “. Loc 1 la Tree Contest,Fineartamerica 2010 cu pictura” Si ma-ngan cu vantul”
Apar și distinse cataloage de arta si Publicații în 2011 Artists internaționale contemporane “ICA PUBLISHING vol. In iunie 2010 am deschis galeria de arta Maryelen,Beius,impreuna cu una din surori Mariana si ea pictorita.In august 2011 apar in International Dictionary of Atrists vol.1
Martie 2011 Detin un Certificat de Merit la  Energy Art Salon Competition 2011 pentru lucrarea “Cand curcubeul danseaza”care a fost expusa la Expozitia Internationala Rusia  în Novgorod.
Am fost desemnata in  juriu internațional pentru TalentNextDoor 2011 ,unde apar cu cateva dintre lucrari.
In 2011  Diploma of Excellence (Honourable Award)-MAB 3 / MEDIA 3.ART BIENNIAL 2011 Art Addiction International Gallery launched from Sweden.
in 26 08 2012 primesc Premiu de Expresivitate cu lucarea” Interpretare” pe Comunitateadearta, Bucuresti.
In 06 februarie 2012 am aparut cu  poezii si picturi la revista”ARMONII CULTURALE”.
Expozitii relevante in 2011-2012 organizat de Tablouri de vis la Palatul Parlamentului Sala Brancisi Bucuresti.
In 22 martie 2012 participare la un act de caritate organizat de  Art Revolution Taipei “Hundreds Of Celebrities’ Charity Sale”.
1 martie 2013 desemnata ca presedinte al Uniunii Artistilor Plastici la sucursa la Beius.


*26 08 2012 Premiu de Expresivitate pe Comunitateadearta”

*2011  Diploma of Excellence (Honourable Award)-MAB 3 / MEDIA 3.ART BIENNIAL 2011 Art Addiction International Gallery launched from Sweden

* Loc 2 , ianuarie 2011  “Contest Winners-Oil or Acrylic Still Life-Flowers in a Vase and/or Fruit” pe Fineartamerica.com*

Loc 1 la Tree Contest,Fineartamerica 2010  

* distinctia:”PENSULA DE AUR” la tabara internationala de arta LIKUM-BRKO din Bosnia Hertegovina

*certificat de merit martie 2011 la Energy Art Salon Competition 2011 pentru “Cand curcubeul danseaza”

Galerie artist

back to top