Prin pagina lucrarii poti cumpara direct de la artist sau poti negocia.

Contactul este direct, fara intermediari si comisioane.

Biografia artistului Ionescu Sorina

Cuvinte artist Viata este ca o panza ... Sa o umplem de culoare !!!
Data Nasterii 02.01.1983
Teme Preferate natura, peisaje, flori, abstract, peisaj urban, arta figurativa
Culori Preferate Nu a fost completat.

M-am născut în România, țara care a făcut ca sufletul meu să se deschidă către natură, artă și spiritualitate.  Tot aici continui să pictez zilnic cu bucurie și entuziasm.  Pictura face parte integrantă din viața mea, din ceea ce mă reprezintă.  Pictez teme care mă preocupă, care mă inspiră, datorită unei nenasurate imaginații creative, și a unei nevoi de exprimare artistică a frumosului, a viziunii personale asupra naturii și deasemenea aspura vieții și Universului.  Cu fiecare creație artistică încerc să transmit și celorlalți un strop din frumusețea percepută de mine.

Una din temele cele mai des întâlnite în lucrările mele este natura, sub toate formele și manifestările sale.  În acest caz inspirația apare de cele mai multe ori prin observație directă sau imaginație creativă în acord cu o mare senzitivitate față de mediul înconjurător.  Deasemenea unele picturi au teme abstracte, care apar ca si revelații, și care reprezintă viziuni asupra unor realități energetice ale vieții și Universului, reprezentarea unor stări emoționale sau concepte filozofice precum Frumusețea, Iubirea, Viața, etc., evidențiate în stare pură, sau în antiteză cu opusele lor.

Culorile sunt vii, tablourile însuflețesc spațiile care le găzduiesc, iar la nivel emoțional și spiritual schimbă viața celor care se conectează cu ele, transmițând Lumină, Iubire, Pace, Seninătate, Optimism, Creativitate, Mister, Armonie, Bucuria Vieții, etc.

Pictez o gamă largă de tablouri, pornind de la cele de dimensiuni foarte mari, care mobilează un întreg perete, până la cele de dimensiuni mici, care pot fi cu ușurință oferite drept cadou.  Realizez deasemenea diverse obiecte decorative, vitralii în tehnică overlay, pictură murală inclusiv pentru copii si grădinițe, toate acestea din dorința de a umple de culoare și armonie viața oamenilor.

 

Galerie artist

back to top